SOLFILM

Til private og erhverv

Hos Glas Silkeborg har vi opbygget en solid erfaring gennem mange år med montering af solfilm. Vi står klar til at assistere med installation af solfilm i dit hjem eller din virksomhed, så du kan nyde godt af de mange fordele, solfilm tilbyder.

Solfilm til skoler og institutioner

Indeklimaet har en direkte indvirkning på indlæringskapaciteten. Høje temperaturer kan føre til træthed, nedsat præstation, utilpashed og hovedpine. En effektiv løsning på dette problem er installation af solfilm på vinduer og glaspartier, hvilket kan forbedre indeklimaet betydeligt uden behov for kostbare aircondition-systemer.

Hos Glas Silkeborg specialiserer vi os i at levere og montere solfilm for skoler og andre institutioner

Vores solfilm er udstyret med en holdbar, ridsefast belægning, der garanterer lang levetid. Med et bredt udvalg af farvetoner fra 3M, sikrer vi, at du får præcis de funktionelle egenskaber og det æstetiske udtryk, du ønsker, for at skabe et optimalt læringsmiljø.

Solfilm til butikker

Er din butik plaget af direkte sollys? Vores solfilm til vinduer er løsningen du søger. Vi leverer og installerer solfilm, der garanterer et behageligt indeklima for både dig og dine kunder, uden at gå på kompromis med klarheden i udsynet gennem dine vinduer. Solfilmen beskytter også mod UV-stråling, som kan være skyld i, at møbler og interiøret i din butik falmer. Sikr et optimalt miljø og beskyt din butiks indre med vores solfilm.

Solfilm til kontor

Et for højt temperaturniveau skaber et dårligt indeklima, hvilket negativt påvirker arbejdsmiljøet for både dig og dine medarbejdere. For indendørs og stillesiddende arbejdspladser anbefales en temperatur på mellem 20-22 grader for optimal komfort. Installation af solfilm på dine vinduer kan bidrage til at sænke temperaturen indendørs og dermed forbedre både indeklimaet og det fysiske arbejdsmiljø betydeligt.

Solfilm erhverv
Kontor solfilm

Solfilm i dit hjem

Er solens stråler en udfordring i dit hjem? Vores solfilm til vinduer kan være den perfekte løsning for dig. At sikre det ideelle indeklima og nyde dit hjem til fulde er essentielt. Med solfilm på dine vinduer kan du markant reducere solens varme og det irriterende genskin, der følger med. Solens varme og UV-stråler kan være ubehagelige, men med solfilm, der reflekterer solstrålerne væk fra glasset, mindskes både varmeindfald og genskin effektivt. Vores højeffektive solfilm kan reflektere op til 82% af varmen (72% for indvendigt monteret film), hvilket forbedrer komforten og indeklimaet i dit hjem.

Hos Glas Silkeborg bruger vi udelukkende 3M Scotchtint™ solfilm og Scotchshield™, som er kosteffektive løsninger, der forbedrer egenskaberne ved traditionelt bygningsglas markant.3

Solfilm til hus

Solafskærmning

Sollys og varme kan besværliggøre at holde et komfortabelt indeklimaniveau konstant. 3M solfilm reducerer den samlede solenergi og bidrager dermed til et behageligt indeklima. Det optimale arbejdsmiljø er hverken for varmt eller for koldt og med et maksimalt indfald af dagslys. For hver grad over 23, falder produktivitetsniveauet mærkbart med 5%. 3M solfilm kan være med til at skabe det optimale og komfortable arbejdsmiljø.

Tryghed

Ved indbrud og tyveri kan beskyttelsesfilm være et godt værn. Ikke kun fordi solfilm besværliggøre det at kigge ind, i jeres hus eller kontor, men også fordi at vinduet holdes sammen af filmen, selv når ruden smadres af tunge genstande. 3M sikkerhedsfilm, som vi ved Glas Silkeborg benytter, er et utrolig stærkt materiale som er svær at bryde igennem. Derudover afskrækker det ofte tyvene fra at forsøge at trænge ind i bygningen.

Energibesparelse

Opvarmning, aircondition, afskærmning og lys kan have stor betydning for jeres energiomkostninger og økonomi. Specielt når energipriser stiger år for år. Om sommeren kan solen være med til at øge varmen i en bygning med op til 60%. Vores effektive solfilm kan reducere denne varme fra solen med op til 77% og dermed begrænse brugen af airconditionanlæg, opvarmning, solafskærmning og lyskilder og bidrage til et væsentligt bedre indeklima.

UV-Sikring

Ultraviolette stråler er den største årsag til at farver på møbler og interiør falmer og til sidst forfalder. Der findes ingen film som helt kan stoppe denne proces desværre, men solfilm kan blokere strålerne med op til 99,9% og dermed sætte en væsentlig bremse for processen. Beskyt dit inventar som eksempelvis udstillinger i butiksvinduer eller gallerier samt møbler – ved at montere solfilm.