SOLFILM

Til private og erhverv

Glas Silkeborg har mange års erfaring i montage af solfilm, og vil meget gerne være behjælpelige med at montere solfilm ved dig eller i din virksomhed. 

Solfilm til skoler og institutioner

En ny undersøgelse viser at et dårligt indeklima hænger sammen med dårlig indlæring. Hvis det er for varmt, bliver man let træt og præsentationsevnen daler. Nogle vil også opleve utilpashed og hovedpine. Med solfilm på jeres vinduer og glaspartier, kan i løse problemet, uden at investere i dyre airconditions løsninger.

Ved Glas Silkeborg montere og levere vi solfilm til skoler og institutioner. 

En holdbar ridsefast belægning sikrer filmens ydre i årevis.
3M solfilm giver en række farvetoner at vælge imellem, så du får netop de egenskaber og det look, du ønsker.

Solfilm til butikker

Oplever du at solen står lige ind i din butik? Så er solfilm til dine vinduer løsningen. Vi levere og montere solfilm som sikre dig og dine kunder et super godt indeklima som stadig gør det muligt at kigge uhindret igennem vinduer. 
Solfilm fungere også som UV-sikring som kan være årsag til farver på møbler og interiør falmer i din butik. 

Solfilm til kontor

For høj temperatur giver et dårligt indeklima, og er dermed dårligt arbejdsmiljø for dig og dine medarbejdere. En passende temperatur på arbejdspladser som er indendørs og stillesiddende er imellem 20-22 grader. Solfilm kan være med til at nedsætte temperaturen, og dermed forbedre indeklimaet og det fysiske arbejdsmiljø. 

Solfilm erhverv
Kontor solfilm

Solfilm i dit hjem

Oplever du at solen står ind i dit hjem? Så er solfilm til dine vinduer løsningen.
Det rette indeklima og maksimal glæde af dit hjem, er super vigtigt. Med solfilm til jeres vinduer reducere i den samlede solenergi og dermed varmeindfaldet fra solens stråler som også kan give et generende genskin. Solvarme og uv-stråler gennem vinduer kan føre til ubehag for mange personer, solfilm giver specielle belægninger, der reducerer solvarme ved at reflektere solstrålerne væk fra glasset.
Højeffektive film sender op til 82% af varmen tilbage (op til 72% på indvendig monteret solfilm), som ellers ville trænge gennem glasset – det forøger komfortniveauet og forbedre indeklimaet.

Ved Glas Silkeborg benytter vi udelukkende 3M Scotchtint™ solfilm og Scotchshield™ som er et meget omkostningseffektiv løsning, der forøger opfyldelsen af traditionel bygningsglas. 

Solfilm til hus

Solafskærmning

Sollys og varme kan besværliggøre at holde et komfortabelt indeklimaniveau konstant. 3M solfilm reducerer den samlede solenergi og bidrager dermed til et behageligt indeklima. Det optimale arbejdsmiljø er hverken for varmt eller for koldt og med et maksimalt indfald af dagslys. For hver grad over 23o – falder produktivitetsniveauet mærkbart med 5%! 3M solfilm kan være med til at skabe det optimale og komfortable arbejdsmiljø.

Tryghed

Ved indbrud og tyveri kan beskyttelsesfilm være et godt værn. Ikke kun fordi solfilm besværliggøre det at kigge ind, i jeres hus eller kontor, men også fordi at vinduet holdes sammen af filmen, selv når ruden smadres af tunge genstande. 3M sikkerhedsfilm, som vi ved Glas Silkeborg benytter, er et utrolig stærkt materiale som er svær at bryde igennem. Derudover afskrækker det ofte tyvene fra at forsøge at trænge ind i bygningen.

Energibesparelse

Opvarmning, aircondition, afskærmning og lys kan have stor betydning for jeres energiomkostninger og økonomi. Specielt når energipriser stiger år for år. Om sommeren kan solen være med til at øge varmen i en bygning med op til 60%. Vores effektive solfilm kan reducere denne varme fra solen med op til 77% og dermed begrænse brugen af airconditionanlæg, opvarmning, solafskærmning og lyskilder og bidrage til et væsentligt bedre indeklima.

UV-Sikring

Ultraviolette stråler er den største årsag til at farver på møbler og interiør falmer og til sidst forfalder. Der findes ingen film som helt kan stoppe denne proces desværre, men solfilm kan blokere strålerne med op til 99,9% og dermed sætte en væsentlig bremse for processen. Beskyt dit inventar som eksempelvis udstillinger i butiksvinduer eller gallerier samt møbler – ved at montere solfilm.