solfilm-glas-silkeborg
solfilm-autoruder-glas-silkeborg

Sommeren er over os og det skal vi huske og nyde.

Dog betyder det at indeklimaet bliver påvirket af varme fra solen.

Solafskærmning med solfilm er løsningen.

Solfilm kan reducere solens varmestråler og give et bedre indeklima, uden at reducere lys indfaldet og mindske udsynet.

Vi vil meget gerne være behjælpelig med at optimere dit indeklima i din stue, udestue eller lign.

Så kontakt os for et uforpligtende tilbud på tlf. 70226040.

Vinduesfilm

3M Scotchtint™ solfilm og Scotchshield™ sikkerhedsfilm er omkostningseffektive løsninger, der forøger opfyldelsen af traditionel bygningsglas. Miljøkontrol, sikkerhed, energieffektivitet og æstetik af traditionelt glas kan forøges ved brug af 3M vinduesfilm.
En række vinduesfilm er designet til, at reducere varmeindfaldet fra solens stråler, generende genskind og falmning.
Solvarme og uv-stråler gennem vinduer kan føre til ubehag for mange personer. 3M Scotchtint™ solfilm opfatter specielle belægninger, der reducerer solvarme ved at reflektere solstrålerne væk fra glasset. Højeffektive film sender op til 82% af varmen tilbage (op til 72% på indvendig monteret solfilm), som ellers ville trænge gennem glasset – det forøger komfortniveauet og forbedre indeklimaet.
I løbet af dagen kan solens blændende stråler være nærmest uudholdige. Dette kan påvirke arbejdsmiljøet og nedsætte effektiviteten hos medarbejderne.
Solfilm kan være medvirkende til, at klimaanlægget ikke bliver overbelastet i sommermånederne.

Autofilm

3M Color stable autosolfilm giver dit køretøj et elegant og veltrimmet look.

Det kan ikke gøres mere elegant end med 3M Color stable autosolfilm. Din bil bliver ikke bare flot at se på, den bliver også mere komfortabel at køre i. 3M Color stable holder varmen ude og giver et komfortabelt klima i bilen.

Solblænding er både generende og farlig. 3M Color stable film reducerer denne solblænding væsentligt.

Ingen anden vinduesfilm i hele verden kan måle sig 3M’s klæbe teknologi. Disse patenterede klæbestoffer skaber en klar og stærk binding, der nemt kan demonteres og som ikke bobler, skaller af eller giver blærer. En holdbar ridsefast belægning sikrer filmens ydre i årevis.

3M Color stable autosolfilm giver en række farvetoner at vælge imellem, så du får netop de egenskaber og det look, du ønsker.

Reducer din varme med op til 35%

Solafskærmning- øget komfort: Sollys og varme kan besværliggøre at holde et komfortabelt indeklimaniveau konstant. 3M solfilm reducerer den samlede solenergi og bidrager dermed til et behageligt indeklima. Det optimale arbejdsmiljø er hverken for varmt eller for koldt og med et maksimalt indfald af dagslys. For hver grad over 23o – falder produktivitetsniveauet mærkbart med 5%! 3M solfilm kan være med til at skabe det optimale og komfortable arbejdsmiljø.

Tryghed – indbrud og tyveri: 3M beskyttelsesfilm kan være et værn mod gadekriminalitet, som hærværk og tyveri, da vinduet holdes sammen af beskyttelsesfilmen, selv når ruden smadres af tunge genstande. Derved hindres forsøg på hurtig adgang til værdierne, da 3M sikkerhedsfilm er så stærke og svære at bryde igennem. Det afskrækker ofte tyvene fra at forsøge at trænge ind i bygningen igen.

Varmeisolering – energibesparelser: Opvarmning, aircondition, afskærmning og lys kan have stor betydning for bygningens totale energiomkostninger. Specielt når energipriser stiger år for år. Om sommeren kan solen være med til at øge varmen i en bygning med op til 60%. 3M’s effektive solfilm kan reducere denne varme fra solen med op til 77% og dermed begrænse brugen af airconditionanlæg, opvarmning, solafskærmning og lyskilder og endda bidrage til et rarere indeklima.

UV sikring – falmereduktion: Ultraviolette stråler er den største årsag til at farver på interiør falmer samt forfalder. Der findes ingen film som helt kan stoppe denne proces, men 3M solfilm kan blokere strålerne med op til 99,9% og dermed sætte en væsentlig bremse for processen. Beskyt dine aktiver som eksempelvis udstillinger i butiksvinduer eller gallerier samt værdifulde møbler – ved at forlænge deres levetid.