Udskiftning af bilruder

Professionel og hurtig

Ved Glas Silkeborg ApS udskifter vi alle former for forruder.
Vi har mange års erfaring i udskiftning af bilruder lige fra personbiler til lastbiler og busser.
Vi sætter store krav til vores leverandører af bilruder – og det skal du også gøre. Mange foretrækker en billig forrude og nedprioritere kvaliteten af ruden. I dag er bilruder i moderne biler højteknologiske og avancerede og ofte udstyret med sensorer og kameraer, dette er vigtige sikkerhedsfunktioner som der skal være styr på – og det har vi ved Glas Silkeborg ApS.

PRIS MATCH

Vi er Danmarks billigste

Kan ruden ikke repareres, så er det ikke nødvendigvis en dyr fornøjelse.
Hos Glas Silkeborg ApS matcher vi nemlig de laveste priser. Så finder du en billigere pris, kan vi også tilbyde udskiftningen til denne pris.

* Alle vores ruder er godkendte og E-mærket.

Hos Glas Silkeborg er vi stolte over at være Danmarks billigste til at tilbyde reparation af stenslag.
Vi reparerer din bils stenslag for kun kr. 350,00 inkl. moms.
Efterfølgende stenslag koster kr. 250,00 inkl. moms. 

Vi tilbyder

Stenslag

Har du fået et stenslag, er det bedste du kan gøre at handle hurtigt. Jo før du får repareret dit stenslag, jo mindre er sandsynligheden for at stenslaget spreder sig. Reperation af et stenslag sker ved at hælde en speciallim i skaden, hvorefter hærdeprocessen sker ved hjælp af UV-lys. Har uheldet været ude, så kontakt os og sæt et rudeplaster på så der ikke kommer fugt og snavs i glasset.

Forsikringsskader

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber. Uanset hvor du er forsikret, klarer vi selvfølgelig al kontakt samt papirarbejdet med dit forsikringsselskab, både ved skift af forrude eller reparation af stenslag. Hos Glas Silkeborg ApS samarbejder vi med alle forsikringsselskaber samt leasingselskaber, dette gør vi for at det for at gøre det nemmere og hurtigere for dig, at komme videre på farten.

Kalibrering

Mange biler er i dag udstyret med sensorer, kameraer mm. som fungere via teknologien i forruden. Det er hjælpemidler til trafikanter, som er med til at gøre det mere sikkert og komfortabelt. Det er derfor meget vigtigt når du får skiftet din forrude at du også får kaliberet din bils system. Ved Glas Silkeborg har vi det korrekte værktøj fra Hella Gutmann som kan være med til at sikre din sikkerhed.

Hvad koster en ny forrude?

Du kan læse mere om vores priser her.

Ruder bil

Kontakt Ann for et uforpligtende pris på udskiftning af din forrude. 
Ann Bodum 
Tlf: 54551017

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du og bestille tid til et rudeskift?