Termoruder

Er du træt af punkterede ruder eller har uheldet været ude? 

Kontakt Glas Silkeborg for udskiftning og reparation af alle typer glas til vinduer og døre. Vi garanterer konkurrencedygtige priser og tilbyder opmåling før udskiftning for at sikre en skræddersyet løsning. Vores service inkluderer indkøb, tilskæring og montering for at gøre processen så let som muligt for dig. Med Glas Silkeborg får du ikke kun topprofessionel vejledning i valg af det rette produkt, men også råd til vedligeholdelse af dine vinduer og døre for at maksimere deres levetid.

2-lags eller 3-lags ruder?

Vælg det rette glas med ekspertise fra os. Med dagens avancerede teknologi inden for glas og ruder kan det virke uoverskueligt at træffe det rigtige valg. Ifølge Bygningsreglementet 2020 er det et krav at installere 3-lags ruder ved nybyggeri eller udskiftning af vinduer og rammer, på grund af deres effektive varmeisolering og bidrag til et lavere energiforbrug. Disse ruder, som er A-mærkede, har en ekstra luftspalte, der reducerer varmetab. Fordele ved 3-lags glas omfatter ikke kun besparelser på opvarmningsregningen men også forbedring af dit hjem’s energimærke og værdi. Lad os guide og rådgive dig i valget af glas til dine vinduer og døre, så du opnår de bedste resultater for dit hjem.

Energioptimering

Glas Silkeborg er autoriseret ScanGlas Plus forhandler og kan tilbyde nedenstående funktioner til dine vinduer. 

Tryghed

For familier med børn er det essentielt at minimere risikoen for ulykker, som kan opstå ved brud på ruder. Ved at anvende indbrudssikre vinduer med fastlimet glas, der er lamineret eller forstærket, forhindres ikke kun afmontering, men også skader fra direkte slag, hvilket øger sikkerheden betydeligt.
ikon-termoruder

Varmeisolering

Varmeisolerende ruder sikrer et behageligt og ensartet indeklima ved at eliminere kuldestråling fra vinduerne. Disse termoruder kan yderligere tilpasses med diverse PLUS-funktioner for at opfylde specifikke behov.
ikon-sol

Solafskærmning

Solindfald gennem vinduer kan påvirke indeklimaet, men ved at kombinere højisolerende vinduer med solafskærmning forbedres indeklimaet året rundt, uden at det kompromitterer glassets gennemsigtighed.

ikon-lyd

Støjdæmpning

Udvendig støj og larm kan forstyrre din søvn, da ruder ofte er de svageste punkter for lydindtrængning i hjemmet. Med ScanglasPLUS Støjdæmpning minimeres støj og lydgener effektivt, hvilket sikrer en mere fredelig søvn og en frisk og veludhvilet opvågning.