Termoruder

Er du træt af punkterede ruder eller har uheldet været ude? 

Så kontakt Glas Silkeborg, vi udskifter og reparere alt slags glas til vinduer og døre. 
Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og kommer ud og opmåler inden udskiftning. Vi sørger for alt vedr. indkøb, tilskæring og montering, for at gøre tingene nemmere for dig.
Du kan forvente at få den bedste vejledning i forhold til hvilket produkt du skal vælge, samt hvordan du skal vedligeholde dine vinduer og døre, så levetiden optimeres fuldt ud. 

2-lags eller 3-lags ruder?

Glas og ruder er i dag meget avanceret og det kan være svært at vælge hvilke slags ruder du skal vælge. 

I følge Bygningsreglementet 2020 skal man når man bygger nyt, eller når man skal have skiftet hele vinduet og rammen, udskifte til en 3-lags rude. 
Dette er et krav, da en 3-lags rude har en ekstra luftspalte imellem glassene, som bidrager til mindre varmeudslip. Med andre ord, er en 3-lags rude A-mærket. 
Der er mange fordele ved 3-lags glas i vinduer. En fordel er at det formindsker energiforbruget til opvarmning, da glasset er med til at holde varmen inde, det giver jeres bolig et bedre energimærke, som er med til at øge boligens værdi. 

Alt dette og meget mere, vil vi meget gerne rådgive og vejlede jer indenfor når du skal have skiftet glasset i dine vinduer og døre. 

Energioptimering

Glas Silkeborg er autoriseret ScanGlas Plus forhandler og kan tilbyde nedenstående funktioner til dine vinduer. 

Tryghed

Særligt for familier med børn er det vigtigt at forebyggeuheld, hvor de kan komme til skade som f.eks. hvis en rude går i stykker. 

Ved indbrud er der ofte ruder, der knuses. er markant stærkere end almindelige termoruder – trygt og godt.

ikon-termoruder

Varmeisolering

En rude med varmeisolering giver et ensartet behageligt klima, uden kulde nedfald fra dine vinduer.
Din varmeisolerende termorude kombineres med én eller flere PLUS-funktioner alt efter dit behov.
ikon-sol

Solafskærmning

Står solen ind af dine vinduer og bliver jeres indeklima påvirkeret. Kombinerer de højisolerende egenskaber med solafskærmning, uden at det går ud over glassets gennemsigtighed. Det giver et bedre indeklima året rundt.

ikon-lyd

Støjdæmpning

Støj og larm udefra forstyrrer og er i nogle tilfælde årsag til dårlig søvn. Dine ruder er det sted, hvor støj nemmest trænger ind i dit hjem. ScanglasPLUS Støjdæmpning reducerer støj of lydgener – så du kan vågne op frisk og veludhvilet.